Γιορτή Μαλτέζ Μάριος στον Φλοίσβο

Καταχώρηση 2016/06/05

Για μιά ακόμα φορά η παρέα του Μάριου μας προσκάλεσε στην όμορφη εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 5 Ιουνίου στον χώρο του καλοκαιρινού σινεμά στο πάρκο Φλοίσβου. Σας ευχαριστούμε όλους για την συνεχή υποστήριξή σας προς το σωματείο μας αλλά και όλα τα αδέσποτα. Όλη η παρέα είναι πάντα κοντά μας και δεν μας ξεχνά. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις φίλους που εκτιμούν όλες τις προσπάθειες και τον καθημερινό αγώνα μας για να προστατέψουμε τους τετράποδους φίλους μας.

Οι τροφές και τα φάρμακα που μας προσφέρατε αλλά και η αγάπη και τα χάδια που χαρίσατε στον Τζίνο, την Lucky, τον Τσαχπινούλη και τα μωρά μας Γκίζμο και Ταρζάν είναι ανεκτίμητα. Ευχαριστούμε Maria Kakoni και Μάριε για ΟΛΑ! Ευχαριστούμε Δάφνη!  Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του Μάριου, όλη την ομάδα !

 

 

   Εικονική Υιοθεσία

Στο καταφύγιό μας υπάρχουν πολλά ζωάκια που δεν μπορούν να υιοθετηθούν αυτή την στιγμή για πολλούς λόγους, άρρωστα που χρήζουν καθημερινής περίθαλψης, γέρικα που κανένας δεν τα αναλαμβάνει, φοβικά που ίσως είναι και οι πιο δύσκολες περιπτώσεις. Περισσότερα