2η Καμπάνια Αλληλεγγύης "ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ '16"

Καταχώρηση 2016/05/25

Ο Όμιλος Κάβαλιερ Κινγκ Τσάρλς Σπανιέλ Ελλάδας (ΟΚΑΕ) διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά την καμπάνια αλληλεγγύης στον αδέσποτο σκύλο 'Ένα λεπτό για μιά ζωή". Την Κυριακή 22 Μαϊου μας προσκάλεσαν στην 2η Ειδική Έκθεση του Ομίλου, που έγινε στο ΚΥΒΕ Δήμου Περιστερίου και μας ανακοίνωσαν ότι για δεύτερη χρονιά διάλεξαν το σωματείο της Αδέσποτης Ελπίδας για να προσφέρουν ξηρά τροφή στους τετράποδους φιλοξενούμενούς μας και σήμερα 25 Μαϊου έγινε η παράδοση.

Είναι πραγματικά υπέροχο που στους δύσκολους καιρούς και καταστάσεις που περνάμε, υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρουν απλόχερα βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη και αναγνωρίζουν, υποστηρίζουν και επιβραβεύουν τις ειλικρινείς προσπάθειες και τον καθημερινό αγώνα των εθελοντών. Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο του Ομίλου Κώστα Πουλόπουλο, την υπεύθυνη για την καμπάνια Γεωργία Θεοδωρακοπούλου, την Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου, την Μαρία Παπαγγελάκη, την Νανά Γεωργίου, όλα τα μέλη του ΟΚΑΕ που στήριξαν την καμπάνια του Ομίλου και φυσικά την Αντωνία Ζευγαδάκη που εκτός από την δική της συνεχή προσφορά στα αδέσποτα, είναι εκείνη που πρότεινε στον Όμιλο να επισκεφθεί το καταφύγιο της Αδέσποτης Ελπίδας και να δει από κοντά τον αγώνα μας. Σας ευχαριστούμε!!

 

 

   Εικονική Υιοθεσία

Στο καταφύγιό μας υπάρχουν πολλά ζωάκια που δεν μπορούν να υιοθετηθούν αυτή την στιγμή για πολλούς λόγους, άρρωστα που χρήζουν καθημερινής περίθαλψης, γέρικα που κανένας δεν τα αναλαμβάνει, φοβικά που ίσως είναι και οι πιο δύσκολες περιπτώσεις. Περισσότερα